8 juni

2009-06-08 @ 12:19:53
Över en månad sedan jag skrev här. Det går verkligen inte bra för min skull när det gäller att bloga. hahaha
men men man får ta en dag i taget.

Jag klarade gesällen som jag gjorde i slutet utav maj, haha jag klarade även att dansa bal, tro det eller ej men jag vr ingen klumpfot den dagen. rätt så elegant faktiskt:) En annan rolig sak som hänt är at jag fått jobb. var på en salong förra måndagen och kollade. klippte lite och trixade. Efter en intervju så fick jag jobbet. Eftersom jag blivit en riktig frisör nu, så har jag även fått en bra lön så det kan inte bli bättre:)

På grund utav allt stress har jag fått ont i magen samt bröstet, så fort jag äter stark mat eller stressar det minsta. som i natt t.ex. jag drömde om att vi inte fick i ordning på vår lägenhet. direkt fick jag tillbaka huggen och fick svårt att andas. jag tror att jag bör ta det lugnt nu, för jag kan lova dessa hugg är absolut int roliga. usch.  

Igår var robban och jag på mio. haha vad jag kn skratta åt oss. i velar hela tiden om vilka möbler vi ska ha, porslinet, sängen aa i stort sätt allting. det är inte det att vi är oense om sakerna utan att vi aldrig kan bestäma oss. men men. vi köpte iaf en jättefin skinnsoffa igår. kunde inte bli bättre. den skule egentligen kostat 23.800 men vi fick den för 15.900 tror jag. plus att den blir levererad 1 vecka efter vi flyttat in, vilken timing :)
 Här är soffan :)
Nu ringde precis min härlighet så det är bäst att gå upp, ska åka och göra mina naglar sen ficka lite mer inredning till lägenheten :)

Puss&kram