Varberg

2008-07-28 @ 09:44:46
Om 20 min sticker jag tll varberg!
Om vädret tillåter de så blir jag nog kvar där ett tag!
Sol, bad och massa värme!



Sommar / josefiné

Sommar - varberg 2007

2008-07-24 @ 08:00:47

God morgon!

2008-07-24 @ 07:56:03
I morse gick vi upp vid 05,15 för att fira pappa - åh vad glad han blev. Shit vad trötta vi var. haha! Glömde att ställa om klockan så vid 5 över 7 ringer pappa och undrar vart jag är. slänger på mig kläder och åker in till jobbet. typiskt har aldrig försvit mig innan ;P Blev på glatt humör när solen sken, så himla underbart. värme vill vi ha! Idag har jag dock inte så mycket att göra så ska ta min kära bok och sätta mig i solen :)

Igår grillade vi och hade jätte mysigt. Jag rickard och Robban kkollade på "good luck chuck" somnade på två röda. som tur var väckte robban mig och jag gick och la mig i sängen :) Ikväll blir det först salongen och klippa, sen fika med julia, grillnatta på stan och till slut ut och äta med pappa:) Kanske drar upp till stokcholm i morgon, har inte bestämt mig ännu, antingen i morgon eller på lördag ;P

Varning!
Fick ett sms av mackan igår, lyste upp som en sol när jag såg att det var hans nummer,
När jag fick veta att han knappt saknade mig rann allting ur mig.
Jag stod där och kollade på sms hur länge som helst.
Nu är det bara försöka att ta död på hoppet, för varför ska man hoppas när 
de inte spelar någon roll vad man gör?

Solen värmer hav och sjöar, luften stiger upp till himlen och bildar vattenmoln! Solkram/ Josefine

Övernattning!

2008-07-23 @ 08:11:38
Efter jobbet åkte jag som sagt och klippte lite. Efter de hade jag fått i uppgift att hyra film. på vägen dit träffade jag julia lite, pratade om nästa vecka - kan bli kul :) Ojoj vad svårt jag hade för att välja film. har sett de flesta där inne och kände inte för någon riktig rysare. Väl hemma hos fia ringde oskar. han var utanför med bebben, lilla Herbert. Åh vad söt han var. Gick en rikitgt lång promenad med honom, åt körsbär och bara myste. När vi var hemma hos fia igen bakade vi scones och drack te. Kollade även på filmen som jag hyrde "en prinsessas dagbok"
 Jag säger då de, Chad Mikael Murry han är riktigt snygg. Släng er i väggen grabbar. haha!
Ikväll ska vi grill och bara mysa. Umgås hela familjen + Robban. Men han kan få ingå i våran familj! Fick veta igår att rickard troligtvis ska flytta ner till Belgien i November. känns väl så där. men får åka ner och träffa honom samt alla hans nya vänner. Kan bli kul. Vad ska jag annars göra ikväll, jo klippa lite och så! Somna tidigt iaf eftersom jag inte somnade förrän runt ett i natt. haha trötta jossan!

Varning - patetiskt och känslosamt inlägg!
Vi började prata väldigt djupt och de slutade med att mina tårar började rinna. Du påminde mig om både de ena och de andra fia. Jag känner mig patetisk just nu, men jag måste både få prata av mig och skriva av mig allt jag känner för att jag ska kunna gå vidare! Jag vill inte att de ska vara så här men samtidigt så kan inte jag göra någonting åt de. De är markus som behöver tänka. Jag kan bara acceptera hans val och försöka hålla mig undan. jag har inte varit snäll emot honom den senaste tiden och de ångrar jag. men jag har inte mått så bra. de kanske inte är en usäkt men det är iaf sanning - jag tar på mig skulden! Alla säger att det kommer lösa sig och att jag kommer må bättre om ett litet tag - jag hoppas de har mer än rätt! Jag vill fortfarande inte inse att de är slut, jag vill bara vakna upp ur denna dröm och känna att jag lever igen! tänk om kärlek vore som en vattenkran, man kunde bara stänga av den! Då hade allt varit lätt. men de är väl inte meningen att de ska vara lätt för då hade man slutat kämpa! Saken är den att när man håller på att förlora någon eller redan har förlorat så glömmer man bort att det jobbiga som hänt och kommer bara ihåg de fina. De gör de svårare att släppa taget och gå vidare! Så fort någon pratar om utlandsresor tänker jag på thailand. Så fort jag hör gävle på radion blir jag jätte känslosam. De som kommer bli svårast är nog att se markus med en annan tjej, se henne göra honom glad så som jag gjorde. se henne kyssa hans läppar så som jag gjorde. De är helt sjukt. jag trodde inte de skulle bli så här jobbigt med allting. De är bara att försöka försöka försöka blunda för allt och tänka att han mår bättre utan mig annars hade han inte behövt tänka! jag kan bara säga förlåt och att jag tycker om markus så himla mycket!  
Jag är ledsen, de är jag verkligen! Det finns så mycket jag vill säga, påminna dig om, försöka få dig att förstå. men mina ord räcker inte till. Du kommer alltid ha en speciell splats i mitt hjärta och än har jag inte slutat hoppats.
Någonstans där inne finns hoppet fortfarande kvar!

/ Josefiné

Jobb.

2008-07-22 @ 14:11:11
Bara tre dagar kvar på jobbet nu. sen får jag också lite semester :)
Ska till salongen om en timma och klippa lite - pengar!
 Kvällen ska jag tillbringa med fia. Tack för att du tar hand om mig gumman ;P haha!

Fick precis veta att Robban kommer till oss i morgon - bus bus!
För den som inte vet är det rickards mek:)
Antar att det kommer bli mycket skratt och flum.

Pappa fyller också år på torsdag så mamma och jag ska handla lite presenter
åt honom i morgon - alltid lika svårt att köpa någonting
till sina föräldrar! men vi ska nog allt hitta något.

Tänker på dig Markus.

Sommar / Josefiné

Josefiné

2008-07-22 @ 07:02:50
Jag känner mig tom!
En del utav mig har försvunnit.
Den delen som fick mig att må bra!
Kommer sakna dig oerhört mycket.

idag!

2008-07-21 @ 10:19:10
image219

Idag ska jag gå och fika med den här tösen :) Ska bli super duper kul!

Helgen!

2008-07-21 @ 08:29:41

Den här helgen har nog varit den bästa på länge :)

Fredag:
Var ute på lite äventyr, kunde de bli mycket bättre:) Tur att man har bli iaf, haha. Tack för en underbara kväll/ morgon!

Lördag:
Shoppade loss ordentligt, köpte ett par jeans, ett par SKOR - haha, ett linne, en kjol m.m :) super kul. När jag väl var hemma vid ungefär 19,00 pratade jag med Fia. Dags för party time! Var först hemma hos henne, osckar var även med ;P Pratade och stojade. Sen drog vi ner till stan och satte oss på balkongen på statt. haha oskar köpte vin, kände mig riktigt vuxen där ett tag men de gick över snabbt ;P mer och mer folk började komma. shit vad roligt vid hade de! Kul att träffa så många som man känner.. tack tack allesammans för en mycket lyckad kväll :) ett stort tack speciellt till dig!

Söndag:
Vaknade med värsta huvudvärken, kände mig fortfarande full när klockan var 14,00. Blev en hård kväll. haha. Sov bort nästan hela dagen. men var tvungen att pallra mig upp runt 17,00 för skulle in till stan och klippa vid 18,00. När jag kom hem igen lagade pappa och jag grillat. myspys. har även köpt en glassmaskin så var tvungen att testa den. Mumma!

Idag kommer mamma och rickard hem ifrån belgien. Ska bli skönt att få träffa dom igen. har även köpt en t-shirt, som rickard ska få. var planerat att en mackan skulle få den, men nej tack! bättre att rickard får den istället! :)

1 vecka kvar på jobbet - sen blir de semester. ska försöka ta mig upp till stockholm en sväng och även till uddevalla! Inte långt kvar till skolan börjar nu :(

Sommar / Josefiné

Josefiné

2008-07-21 @ 07:33:14
Nu har jag äntligen fått en anledning till att lägga locket på.
Josefiné är fri som en fågel igen och den här gången funkar inga ord!
Nu förstår jag, nu förstår jag!

Josefiné

2008-07-21 @ 07:14:53
Nu får jag banne mig ta mig i kragen och skärpa till mig.
Vad håller jag på med? Sluta lev i en bubbla josefiné och ge upp istället!

Markus

2008-07-18 @ 14:31:05
This feelings like no other
I want you to know

I've never had someone that knows me like you do
the way you do
I've never had somone as good for me as you
no one like you so lonely before i finally found
what i've been looking for.
It is really hard to lose you, my heart is broken
.

A wich upon a star!

2008-07-18 @ 14:09:02

It's funny when you find yourself
Looking from the outside
I'm standing here but all I want
Is to be over there
Why did I let myself believe
Miracles could happen
Cause now I have to pretend
That I don't really care


I thought you were my fairytale
A dream when I'm not sleeping
A wish upon a star
Thats coming true
But everybody else could tell
That I confused my feelings with the truth
When there was me and you

:(

2008-07-18 @ 12:32:28
De faller en tår, från himmelen! Ingen kan se den, utan jag kan bara känna den.

Sista pussen

2008-07-18 @ 08:39:03


Här är sista puss kortet jag har på mig och Mackan - det är ifrån midsommarafton.
Känns jobbet men det är bara att bita i det sura äpplet.

Fast vi har haft det otroligt jobbigt tillsammans vissa perioder är det inte de stunderna jag kommer ihåg. Ditt ansikte ligger och nöter på min näthinna, allt du gör, allt du säger ser jag framför mig dagligen. Jag vet att du innerst inne vet vad jag tycker om dig och det kommer du alltid veta. Jag har alltid tagit dig i första hand, ställt upp och funnits vid din sida. Du vet vad jag gjort för dig och du vet hur mycket jag förstår dig när de gäller det mesta. Vi har varit dumma båda två, men jag hoppas du är medveten om vad du verkligen har sagt till mig?  Jag ber iaf om ursäkt för allt elak jag gjort och sagt, det är inte vara ens fel att två människor träter och bråkar. Vi är lika "skyldiga" båda två.

Du sa: ta min hand och släpp den aldig - jag börjar tappat taget nu, kommer du och räddar mig?

Josefiné

2008-07-18 @ 07:12:53
Du får mig att vilja släcka lampan och bara gömma mig!

Blombud :)

2008-07-18 @ 07:12:00
I måndags runt 15,00 tiden satt jag här på jobbet i mina egna tankar. rätt som de var så kom en kille in med blommar. han frågade efter mitt namn och jag kollade på honom fundersamt. jag hade fått blombud. hahaha. 10 röda jätte fina rosor och på lappen stod de "ha en underbara dag. puss och kram" Tror ni jag blev något chokerad? Grejen är att jag fortfarande inte vet vem det är som skickad dem.

Den som gjort den underara överrasking kan väl höra av sig till mig? :) tack tack

Bad.

2008-07-17 @ 07:53:19
Igår hyrde jag en film "en riddares historia", skar upp massa frukt och la mig i bubbelbadet. Jag låg där i tre timmar och bara tänkte. Inte för att jag kom fram till någonting vettigt men de var ändå skönt att bara ta det lugnt.  Få vara för mig själv. rensa huvudet.

Ska göra lite reklam här: Vi har två stycken Kawasaki 250 fyrtakt crossar att sälja. eftersom rickard är skadad och inte kommer kunna köra mer i år tänkte vi sälja dess. Någon som är intresserad? ring min kära far Thomas på 0703-228779

Ha en bra dag!




Du kommer alltid vara den killen som mitt hjärta hör ihop med.
Två pusselbitar bland tusen andra!

Sant.

2008-07-17 @ 07:07:47
Du har sagt för mycket nu!
Det funkar inte och det vet du också. Vi har försökt för många gånger!

Tråkigt att det blev så här igen!
Jag gav iaf inte upp hoppet på att du skulle ändra dig.
Jag skulle nog slutat hoppats för min dröm slog ändå inte in.

Dagens bild

2008-07-16 @ 08:33:05

VM Uddevalla Lordag_0572


Robban och Richi. Saknar dig bro <3

Julia.

2008-07-16 @ 08:30:38
Nu är du ett steg närmare ditt körkort :) Grattis till uppskrivningen - du är en stjärna <3

Du hade tid.

2008-07-16 @ 08:00:21

Hur ska jag gå hem när allt är såhär?
Jag vet du kommer att se på mig sådär
Och säga "Vad har du gjort ikväll? Och vad har du bestämt?
Du sa du behövde tid, du hade tid"

Josefiné

2008-07-16 @ 07:08:14
Jag har en vilsen själ, ett smärtfylld hjärtat och två ledsna ögon

Visfestivalen 2008

2008-07-15 @ 18:50:35
Fredag:

Dagen började med att jag jobbade häcken av mig för att kunna skjutsa mamma upp till skavsta flygplats. Hon skulle åka ner och ta hand om rickard som precis opererat sig. Vid fyra åkte jag ner till . 2 timmar i bilen gjorde mig väldigt seg, men på bra humör var jag iaf :)
 Bytte om och gjorde mig i ordning för att sedan gå ner på stan. Stannade på en kiosk och köpte redbull, shit vad äcklig han var som sålde dom. han hade jätte mycket hår på öronen. usch:P När vi kom ner till våra fina partytält satt flera stycken redan där :) kul kul. Sjöng en massa låtar och tjoade - riktigt rolig kväll :)
.




Lördag:

Lovisade började jobba redan klockan 06,00 och gick upp när martin och hans amerikan kom hem. haha. stackars henne. När hon kom hem vid 10,00 försökte vi äta lite sen gick vi och la oss igen. Så himla skönt :) Sova ända till 14,00 och då hade vi panik. Insläppet till Lasse började vid 17,00 och vi hade inte ens duschat. skyndade oss en del. Väl när vi satt i bilen började de ös regna. det var som att himlen var öppen :( Vi satt och köade i ca 50min sen blev vi insläpta :) Nu hade regnet börjat avta och solen sken upp. perfekt väder för en konsert :) Lollo och Fredrik kom också, myspys.

Runt sex började någokonstigt band spela. inte för att de sjöng så mycket utan pratade mest sex. hel konstiga. Vid sju spelade Maia hirasawas, rös när hon sjöng worring kind. super duper mega bra :) Miss Li sjöngckså.
Men bäst utav alla och som alltid kommer vara bäst är LARS WINNERBÄCK<3






Tack för en underbar helg flickor<3

Julias födelsedag :)

2008-07-15 @ 18:14:58
I torsdag fyllde Julia år. Inte var det planerat att jag skulle träffa henne men visst blev jag jätte glad. Efter jobbet åkte jag hem, bytte om och in till julia igen. jag lånade julias mammas cykel så vi kunde cykla upp till bredstorp. Där uppe spelade olika artister så som Sam Ellitott och Svene Rubins. Tillsammans myste vi i solen och slutligen åkte vi ner till stan för att äta pizza:) Mumma.

Julia är så glad att du finns vid min sida - tack för en underbar dag <3

 .



Outfit - onsdag

2008-07-15 @ 17:57:46

:(

2008-07-15 @ 11:17:59
Jag orkar snart inte mer - du får mig bara att gråta just nu.
Du har tappat gnistan och kan tydligen inte leva upp till mina förväntningar längre :(
Det blir så här allt för ofta.

Lasse - kungen

2008-07-10 @ 08:30:36

Vis festivalen.

2008-07-10 @ 07:18:06
I morgon bär det av till västervik och alla flickor. ska hämta Lollo i gamleby sen blir det party :) På fredagskvällen ska vi först vara hemma hos Linda ungefär 20 stycken tjejer - super kul sen blir det nog utgång. På lördag bluir det LARS WINNERBÄCK  i gamleby, ska bli helt underbart! Hoppas att helgen blir som vi förväntat oss.

Julia!

2008-07-10 @ 07:16:03
I dag fyller min bästaste bästa Julia 18 år. Nu har hon blivit lika gammal som vi andra - kuuuul :)
Hoppas du får en underbar dag gumman.
Älskar dig vännen<3

Uddevalla.

2008-07-10 @ 07:14:50
Jag rickard, robban och jocke åkte ner tidigt i fredags, satt i bussen redan klockan sju på morgonen. att jag var trött. Tur att robban var med så han kunde hålla lådan ett bra tag :) Stannade och åt glass - shit såg världens sötaste hund. åh vad jag hade velat ha den :) Skämde ut mig lite inför robban, stod på statiol och sjöng. inte trodde jag han hörde eller skulle ge någon kommentar - pinsamt ;)

Väl där nere träffade jag Moa och dom, hjälpte till att sätta upp tältet. efter ett tag kom mackan, slutade ju inte så värst bra. men det är som de är!
Vid 20,00 började jag jobba med Lisa och Gabbe. Riktigt kul var de. inte så mycket folk men visst kan man ha roligt iaf. Öltältet stängde redan vid 00,00 i år, tråkigt men sant. dirket efter de var slut gick jag och la mig hos en väldigt trött Markus!

På lördagen var de kval och tyvärr kvalade inte rickard in :( Tycker synd om honom för jag vet att han kan bättre, basken också att han vurpade! Tom, Filip och Bodin kvalde in - bra gjort utav dom. Moa du är gullig när du visade dina känslior :)
Började jobba runt halv fem/ fem ända till 00,00, den här kvällen var det sjukt mycket folk och shit vad roligt det var. Vi dansade och hade as kul där bakom disken. En trevlig kväll med massa roliga människor!

Söndagen blev väl så där eftersom det ös regnade :( jätte tråkigt plus att rickard inte körde. Filip var den enda svensken de gick riktigt bra för. han tog 5 VM poäng :) När det var slut tog robban och jag bilen hem för att han så snabbt som möjligt kunde sätta sig i sin egna bil hemma i tranås. Shit vad jag skrattade den bilresan! hahaha. han är kul, skönt att rickatrd skaffat sig en mekaniker även jag kommer överrens med´:)

Jag älskar dig men jag orkar inte ha det så här. Du visar inte samma kärlek och uppskattar inte mig, någonting måste hända och det vet du också!

Rickardo Sandbergo :) In action VM Uddevalla


Grattis!

2008-07-08 @ 14:57:42
Till körkortet Lollo men även Lisa! Brumbrum ;P

.......

2008-07-02 @ 15:16:55
Fan säger jag bara! Man ska inte tro för mycket, tyvärr!

Hej då!

2008-07-02 @ 08:19:33
Hej då Julia ;P Hoppas du får de super bra i London ;P är lite avundsjuk på dig.
Du åker när de fina vädret kommer, haha lite otur måste du ju ha. hahah:)
När du kommer hem igen ska vi umgås massa massa massa <3

Klipp klipp.

2008-07-02 @ 08:16:07
När jag slutar vid halv fem ikväll ska jag raka vägen upp till några kunde och klippa.
Har ca 8-10 kunder ikcäll. förstår inte hur jag ska orka och hinna med allting.
men det löser sig säkert ;P

Markus!

2008-07-02 @ 08:14:54
Förlåt för igår - saknar dig jätte mycket <3

Uddevalla.

2008-07-02 @ 08:12:50
I helgen är det Uddevalla VM:etä Rickard fick veta igår att han kommer få köra och det är ju toppen bra :) Kommer bli super kul att få hålla tummarna för honom i år igen. Själv kommer jag jobba hela fredagsnatten samt lördag hela dagen och möjligtvis på söndagen. har lite flex timmar och de är skönt :) Gabbe, jag och lisa kommer ha super kul. haha!

Tobbe kommer ner med sin buss så ska troligtvis sova där med Mackan. Annars har Lisa en sovplats åt mig :) haha Tack vännen! Känner ju inte riktigt för att dundra in mitt i natten i våran buss när rickard ska köra. Respektlöst, så jag är snäll och inte gör de! Tråkigt att pappa inte ska med. han måste vara hemma och jobba:(

Bygg.

2008-07-02 @ 08:07:31
Haha Marianne och jag kollade byggföretag igår på jobbet.
Shit det finns 52 stycken bara här i Tranås. Förstår inte hur alla går runt? ;P

jaha.

2008-07-02 @ 08:06:30

Jaa vad har jag gjort den senaste tiden? För de mesta har jag varit uppe i gävle tillsammans med mackan. Vi har umgåtts väldigt mycket med mina favoriter;) haha hanna, kim, joel och Emma ;P Mycket trevligt. Saknar dom en hel del:)

På midsommar var vi hemma hos kim, lagade mat. Så här såg menyn ut:
Förrätt:
*Vitlöksbröd med räkor, gräddfil, sallad och gröslök
Varmrätt:
 *Fläskfilé, färkspotatis, vitlökssill, gräddfil/gräslök, gräddfil/vitlök, sallad
Efterrätt:
*Smulpaj med björnbär/hallon samt vaniljsås.
(Kommer bilder senare - när jag fått dom av Hanna)

De här blivit mycket bättre mellan mig och mackan. Visst har vi våra tvister ibland och tänker olika men så har ju alla! Det är kärlek igen och det är jag glad för! Hoppas bara det kan fortsätta att vara så här! <3 Saknar dig sötnos!