Min snygging <3

2007-12-28 @ 18:22:10
image21

Porr blick nr 1 ;) haha, älskar dig

Jag älskar dig!

2007-12-22 @ 18:41:59
Markus förlåt!
Jag älskar dig och ingen annan.
Du kommer alltid finnas i mitt hjärta <3

2 dagar kvar :)

2007-12-22 @ 18:40:25

I don't want a lot for Christmas. There is just one thing I need
I don't care about the presents. Underneath the Christmas tree
I just want you for my own. More than you could ever know
Make my wish come true...
All I want for Christmas is
You... yea yea

Markus <3

2007-12-21 @ 08:08:49
Tänker på dig hela tiden <3 Finns du inte i mina tankar, finns du i mina drömmar ;)

image20

Jag älskar dig av hela mitt hjärta

<3

2007-12-21 @ 07:54:56
image19

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR <3

Kan man glömma?

2007-12-21 @ 07:46:41
image18

Satt och kollade på tv igår om Spice girls ;) Längtar lite tillbaka till när man lyssnade på dom <3

Jullov <3

2007-12-21 @ 07:42:55
Äntligen är det jullov, inte för att jag har lov just nu eftersom jag jobbar. men man slipper ändå skolan :) Avslutade den här terminen med nationelklt prov i matte B, känns ju så där. fast provet gick ändå bra :) Fick VG. Jag är grymt förkyld, usch och fyyy - blä blä. men fäörhoppningsvis har det släppt på julafton ;)
Jag kan inte riktigt förstå att det är julafton om bara 3 dagar :) det finns varken någon snö eller julstämning. När jag kom hem igår hade mamma klätt granen, men ändå kändes det inget speciellt. Lite pirr i magen finns troligtvis på söndagskväll ;)

Förra lördagen var vi hemma hos mackans faster ;) hon fyllde 40 år, kul att träffa hans andra släkt ;) Var ute och åt julbord med mackans familj + farmor och farfar förra söndagen. Super mysigt. Testade på ål och något annat konstigt ;) haha, jag och annorlunda mat går inte riktigt ihop ;) men stämningen var på topp iaf. Alltid mysigt med mackans familj eftersom de är så otroligt snälla emot mig. <3

Nu längtar jag jätte mycket tills juldagen, åker upp till mackan då <3 Ska bli mysigt att få träffa dig igen :) var ju ändå en vecka sedan sist. Härligt att vi får lite mer tid tillsammans nu, 2 veckor med massa kärlek ;) markus jag hoppas du förstår hur underbart glad och lycklig du gör mig(A) Du är så otroligt fantastisk emot mig. Ingen kan ha det bättre än vad jag har det eftersom jag har dig :) Du och jag tillsammans känns verkligen rätt <3


Du är älskad älskad älskad<3

13 december - Lucia

2007-12-21 @ 07:33:20
Åh så himla härligt med lucia :) Först kollade vi i skolan sen på konsert och kongress. Vilken mäktig upplevelse, helt fantastiskt underbart! <3



Mackan älskling gjorde mig sällskap den natten <3 mysigt värre. Tack för en underbar helg också snygging, du gör mitt hjärta varmt. Jag älskar dig så himla mycket..

SNÖ

2007-12-12 @ 10:16:53
Vi ser det snöa, vi ser det snöa, det var väl roligt? HURRA :)

Jippie det snöar ute, snart är det jul- kul ;)



Bara 12 dagar kvar till julafton <3

Min lördag ..

2007-12-12 @ 09:56:32
Jag måste ta och berätta hur det blev i lördags sedan ;P Först var jag och julia upp i linköping - hann handla alla mina julklappar ;) super mega skönt. Tack för en jätte mysig dag sötnos :)

klockan 17,05 satte jag mig på tåget i upp stockholm, kan ju lova att jag hade fjärillar i magen. Väl uppe i stockholm hämtade mackans mamma mig och resan bar iväg till arlanda. haha jag sprang och gämde mig när mackan och max kom för att träffa annelie. Näe han minst anade det stod jag bara där. att han blev chockad, Tyvärr så tog jag hans förvåning inte alls positivt, trodde en massa konstiga saker. Som tur är löste det sig sen iaf och vi hade en jätte mysig kväll/natt <3 Vid 05,00 var jag grymt pigg och kunde inte sova ;) hahaha, synd att jag ionte fick upp mackan så tidigt. tror jag svävade på moln därför var jag så pigg ;)

Träffade hela hans härliga familj också - tycker verkligen om dom så himla mycket :) Moa, är glad att vi har blivit så bra vänner <3

I morgon (tosdag) kommer mackan ner till mig och på fredag åker vi upp till honom igen ;P förhoppningsvis blir det premiär i skidbacken ;P Älskar dig min sötnos<3 massa kärlek.

jobb jobb jobb.

2007-12-12 @ 09:39:54
Nu sitter jag på pappas jobb och arbetar ;P haha, eller inte, sitter här i stället ;) Slutar nog runt sex elelr ngt :P

Vad sur jag var på mackan puckot igår, han vet hur förbannat rädd jag är för att vara hemma själv. men ändå kunde han inte prata med mig och hålla mig sällskap. hahah, han ska få igen ;P Lätt att det spöjkar i vårat hus, stängde in mig på mitt rum och tände hela huset, usch usch usch för ensamna hemma kvällar..

Looove

2007-12-07 @ 09:17:16
Markus jag älskar dig och du kommer alltid finnas i mitt hjärta!


Jag har aldrig träffat enm så kärleksfull person innan <3

Fredag! :)

2007-12-07 @ 09:08:48

Åh äntligen fredag, känns hur skönt som helst. Den här veckan har inte varit allt för roligt, prov och tjohej! men nu är det som sagt snart över :) har bara två saker kvar i skolan nu som är jobbiga, På många en engelska uppstats och sista dagen nationellt matte B prov! Tycker det är riktigt dåligt utav våran lärare att lägga ett nationellt åprov sista dagen i 4 timmar. men men!

Idag hade vi sovmorgon ;P så himla skönt. ska snart åka in till stan och ta tåget upp till skolan. Ska även beställa biljetter till stockholm på lördag. ska åka upp till arlanda och överraska markus ;P thihi tror han kommeer bli super glad :) När jag vet att han är hemma kan jag inte hålla mig ifrån honom <3 massa kärlek.

Åh ikväll kommer juiia och myser här hemma - ska se på idol finalen och äta lite good mat :)



Saknar dig sötnos <3

Skolan!

2007-12-06 @ 15:24:18
Nu sitter jag i skolan - är super mega trött vill jag lova! Håller på med en kund som ska bli mörk brun med röd/mahogny slingor ;P tror det kommer bli jätte fint! :)

Jag saknar markus jätte jätte mycket! <3 Vill ha honom här nu!

Älskad!

2007-12-05 @ 20:19:08


Markus jag kan inte sluta tänka på dig <3

HSM ;)

2007-12-05 @ 20:16:13
High school Musical 1 & 2 är lätt de bästa filmerna som finns :) han är ju så grymt snygg snygg Zac ;)

Han är ju inte dåligt snygg :)                                   
                                         Så himla söta tillsammans :)




Om du inte sett filmerna MÅSTE du bara de dom :)

5 December

2007-12-05 @ 20:09:15
Idag är det exakt 1 månad kvar tills jag fyller år :) har bokat uppskrivningstid, 8 januari 2008. Måste bara klara de. ;P har pluggat galet mycket på körkortet idag ;P resultaten blir bara bättre och bättre ;P

Sitter här och försöker kolla en massa tåg till stockholm på lördag. Vill åka upp och träffa mackan dirket när han kommer ut ur planet. men det känns nästan meningslöst eftersom jag ser ingen chans till att det kommer gå :( Får försöka träffas veckan eftr de! Det är helt obeskrivligt mycket mycket jag saknar honom. Känns overkligt! jag älskar dig min snyggaste snygging ;P



Love love love love <3

9 dagar

2007-12-04 @ 21:35:44
Idag är det 9 dagar sedan jag träffade mackan. Känns som en evighet! Eftersom vi inte kan prata så mycket känns det som att vi träffades för hur länge sedan som helst. Jag saknar våra samtal så otroligt mycket, känns som att vi alltid har något att prata om. Nu pratar vi knappt 5 min om dagen i vanliga fall pratar vi ca 3 timmar kanske ;P hahaha. Markus. Du är otroligt saknad! Vill att vi ska ses nästa helg ;P jag älskar dig min ängel.

Vi två är som två pusselbitar som hör ihop. Aldrig går det att dela på dom :)

Idag har jag haft praktik. Har gått super bra, verkligen <3 Gjorde tre färgningar och en klippning ;P Känner mig nöjd faktiskt.

I morgon har vi ett frisör prov - hopaps och ber att det kommer gå bra ;) Nu ska jag sova, bäst att rickard får datorn ;P han tjatar ihjäl mig ;P haha

Måndag

2007-12-03 @ 20:36:19
Usch känner mig inte alls bra idag., förkyld, hostig och bäng huvudvärk. Somnade redan kl 19,30 igår. Ett starkt tecken på att Josefiné inte mår bra ;P men det går över tills jag gifter mig. haha! Får skylla mig själv när jag var med på badet idag sen sprang som en dåre där ifrån för att lollo ochj lovisa fört skulle köpa godis på Tempo och sen springa bort på pressan och köpa korv åt lollo ;P Dom flötar vill jag lova!

I morgon är det 15 veckor sedan jag och Julia åt godis ;) En stor applåd för oss ;P

Markus Lövgren. jag skäms över igår, förlåt mig så himla mycket! men du måste förstå mig också, jag sitter här hemma. jag vet om att du festar som bara den där nere och speciellt med max. Klart att jag blir orolig! jag vill lita på dig och egentligen har du gjort allt för att jag ska kunna göra det också. All din kärlek du ger mig är bara ett tecken på att jag betyder något för dig! Vi två tillsammans är inte de som bråkar dirket och det känns fel att det har blivit så här när du är ca 500 mil bort ifrån mig. men jag hoppas och ber att det blir bra igen när du kommer hem, När vi kan prata och bara hålla om varandra!  Så som jag känner för dig har jag aldrig känt för någon och det säger jag inte bara för att det låter bra utan för att det kommer ifrån mitt hjärta och jag menar det verkligen! Du får mig att må bättre än jag någonsin mått innan. Jag har nästan alltid ett leende på mina läppar och har jag inte det får jag det dirket när jag tänker på dig! Du har vunnit mitt hjärta markus, och det kommer alltid vara ditt. jag är otroligt kär i dig. Du är älskad utav mig <3



Jag älskar dig <3 

SÖNDAG

2007-12-03 @ 19:34:04
Idag har jag varit på julskyltning inne i stan :D träffade Julia, Josse och Jaz! Kändes jätte kul att träffa er igen ;P myspys. Vio bestämde att vi ska till kyrkan på julafton tillsammans kl 00,00 ;) Kommer kännas super att få fira julafton tillsammans med er.. Måste bara säga hur mycket ni betyder för mig, är glad att ni finns vid min sida.. Massa kärlek till er!

Idag är det 7 dagar sedan jag träffade mackan! saknar honom redan. Markus förlåt för idag! Skäms jätte mycket!



Idag är det 1 advent <3

God morgon :)

2007-12-02 @ 11:19:54
Nu har jag precis vaknat :) Ibland kan man inte förstå hur skönt det är att sova - love it.
Igår vara vi hemma hos malin - Bea, Anna, Himla, Ida, Jag och julia :) Super duper mysigt. bakade lite peppisar (inte för att jag bakade så många, men iaf) sen spelade vi spel :) Förlorarna som blev Anna, Malin och Ida fick skämma ut sig lite när de var tvungna att ringa till folk och sjunga "lilla hjärtat". haha kunde inget annat än att skratta! tack flickor för en myspys kväll.

Blev väckt vid 05,00 i morse (spansk tid 06,00) utan markus. Undra vad dom gjorde uppe så där länge egentligen? I vanliga fall hade jag gått  upp till skolan då. men dom är ju som dom är! Just nu hade jag bara önskat att han var hemma.! Slippat oroa mig för något! Jag har aldrig någonsin saknat någon så här mcyekt som jag saknar honom. Helt sjukt galet!


Idag blir det julskyltning med Julia, Josse och jasmin: De fyra J:na ;) hahah, ska bli så härligt att träfffa er igen ;)

Ikväll..

2007-12-01 @ 15:34:42
Åh kväll blir det nog att åka in och träffa lite gamla kompisar :) Orkar inte bara sitta hemma och inte göra något, tänker för mycket på mackan då ;P hahaha! Förhoppningsvis blir det lite spel och mycket skratt.. mer info kommer ;P

Måste ge Moa ett jätte stort tack för att hon har fixat min blogg lite ;P haha förstår mig ju inte på det här å jätte bra ;P men med hennes hjälp blir det lättare :) tack tack tack (moasjogren.blogg.se)

Markus tänker på dig <3

1 december

2007-12-01 @ 15:23:23
Idag är det 1 december och enbart 24 dagar kvar till Julafton :) Känns så himla bra! vill ha jul nu nu nu. Vi har alltid jultomte på morgonen. det kommer och väcker oss runt kl 07,00. Den där pirriga känslan som man hade när man var barn - en känsla som skrämde än lite. jag kan inte påstå att känslan försvunnit helt för det har den inte ;P

Hade velat fira jul tillsammans med Markus <3 men vi får ju trots allt ses juldagen. Just nu sitter mackan nere i Gran Canaria och glassar sig. åhhh vilken fuskis, hade så himla gärna velat vara där nere nu också och sen komma hem till ett vitt och vackert Sverige. men så är det, andra har det bättre ;P hahahaha.

Jag kan ju lova er att han är oerhört saknad, dom har känslorna jag känner för honom är unika. man brukar alltid säga så när man träffar en ny kille att: "åh jag är så kär, har aldrig varit så här kär och bla bla bla" men för en gång skull har jag verkligen insett att kärlek är så himla mycket mer. Det är inte bara pussar och fina sms.
Det måste kännas i hela hjärtat att det är rätt och att personen man delar med sig av sitt liv verkligen betyder något. Det är inte kärleken man ska vara kär i utan personen man ger sitt hjärta.

image5

Med markus känns allting så rätt. Allting runt omkring oss stämmer men framför allt är våran kärlek stark. Det finns ingen som har fått mig att tro så mycket på mig själv och bli så glad utav ingenting. När jag vet att han finns där känns livet mycket lättare.

Josefiné är gladare än någonsin<3<3

Välkommen till min nya blogg!

2007-12-01 @ 13:44:46