Över 1 år senare.

2011-03-10 @ 21:43:12
Flera stycken har tjatat på mig att jag ska uppdatera, upps har visst glömt bort det med tanke på att jag skrev mitt "sista" inlägg november 2009.

Var någonstans ska jag börja?
Efter vår förlovning 1 augusti 2009 började vi såklart prata om bröllop. När skulle vi gifta oss? Det dröjde hela ett år innan vi betämde oss för att datumet skulle bli 13 augusti 2011, efter många turer fram och tillbaka, tid och plats. Vårt bröllop kommer äga rum ute på blue hotell - Lidingö. En helt fantastiskt plats där våra eviga ord kommer bli till verklighet, jag blir fru Bergman - Robert äntligen min man.

Tänk att för ca 3 år sedan var jag en helt annan människa, en människa som jobbade i träsket. Bytte kille lika ofta som jag bytte trosor, hoppade runt som en annan kanin. En väldigt osäker tjej som tog åt mig av vad alla sa, speciellt de elaka sakerna. Rykten som delvis var sanna med absolut inte alla... 
Vem är jag nu? Jo en väldigt lycklig, älskad och trygg blivande fru. Tanken på att jag ska byta efternamn, bli ett med Robert på riktigt får mig att bara hoppa av lycka, kärlek och en förväntan som inte går att beskriva med några ord. Tänka att jag ska få gifta mig med killen som stod upp för mig och fångade mig när jag sakta föll till marken.

Tillbaka till bröllopet, i början av februari skickade vi ut inbjudningskorten. 40 inbjudningskort som jag gjort alldeles själv, eller maria hjälpte till lite också :) Pälor hit och pälor dit. Fast riktigt fina blev dem fast jag svurit över att jag lagt så otroligt många timma på att bara pyssla. Haha. personer som vi inte trodde skulle komma har redan osat så det känner jätteroligt. Det mesta är faktiskt klart, det är väl bröllopsresan isf som inte är bokat. Ni som känner mig vet att jag alltid vill planera upp allting, väldigt kontrollbunden. Just det ja, en annan detajl ang bröllopet, robban har fixat så det är fribar, så en riktigt brakfest kommer det bli..

Att blogga är inte riktigt min grej längre, tror jag så jag avslutar med några väl valda kärleksord till min underbara fästman.

Robert Bergman - Du lyser upp min dag. Jag avgudar dig, du får mig att må så otroligt bra. Att du dök upp i mitt liv var det absolut bästa som kunde hända, det bästa. När jag vänder blicken emot ditt vackra ansikte ser jag dig framför mig, iklädd smoking, solen skiner och du säger ja till att jag blir din maka. Får tårar i ögonen. Du är min lycka, min skatt. Jag älskar dig av hela mitt hjärta! Nu och för all framtid.