Josefiné

2008-09-29 @ 20:24:00
Jag vet att jag inte borde skriva sådant här på min blogg
men jag måste bara få ut det jag vill säga eftersom jag vet att du läser min blogg!

Du öppnar din mun och säger en massa vackra saker, som tur var så tog jag dem inte så djupt som vissa andra tjejer hade gjort eftersom jag känner dig mer än vad du någonsin kommer förstå. jag får höra en massa saker du gjort som du förnekat för mig men erkänt för andra. varför bryr jag mig egentligen? Jo för att du har en gång givit mig kärlek. Tyvärr är du inte smartare än så och slänger ut dig en massa skit - saker du vet att jag tar illa upp på. Saker jag aldrig skulle förlåta dig för. Ber du om ursäkt? nej för att du har inte den känslan för andra människor, den ända du tänker på och bryr dig om är dig själv! Jag värdesatte dig mer än alla dyrbarheter som finns på denna jord,
men du har fått dig själv att sjunka så lågt i mina ögon!

29 september

2008-09-29 @ 20:05:31
Idag fyller Lovisa 18 år :) Grattis grattis grattis.
Hade bakat en jätte fin tårat till henne och på fredag väntar flera presenter :)
På fredag blir det 18-års fewst i västervik,
har nog aldrig varit där nere utan en massa roligheter. får hoppas på det nu med :)



Nu har jag långt hår - kommer bilder ;)

Underbart :)

2008-09-29 @ 19:57:55
Åte upp till MR för att få uppeleva en helt obeskrivlig helg.
På fredagen tog han med mig på musikelen footloose. Höll på att smälla av. Har verkligen velat se den muskalen och han prickade verkligen rätt. hade balkongplatser så vi såg galat :) De sjöng super duper bra och istället för måns så spelade snyggbrolle! Väldigt vacker och kärlksfullt. Kunde det bli bättre? ABSOLUT inte!



På lördagen var det nya romantiska äventyr som väntade. hade ingen aning om vart vi skulle förutom till grisslehamn - och vart ligger det? haha. Det tog ungefär 1,5 timme dit och kan ni tro att jag hade fjärillar i magen ;P var super trött men kunde inte somna. När vi väl var framme kunde jag knappt tro de. Hotellet hette havsbaden och det låg verkligen vid havet. Vårat rum var gudomligt vacker med utsikt över havet samt bubbelpool på rummet. en tjejsdröm:) haha. Vi gick ner i spaavdelsningen för att basta och bara koppla av. På kvällen väntade en 4-rätters middag. Mumma! Tillbringade ett bra tag i våran egen bubbelpool ocså - underbart <3 När vi väl vaknade på morgonen såg vi soluppgången och åt frukost på balkongen :) Allting kändes verkligen som på film. vädret va underbart och plus allt detta fick jag en 90 min varm cholkad massage. När jag skriver att det var helt otroligt fantasikst överdriver jag inte - jag är avundsjuk på mig själv ;) hur man nu lyckas med det. haha 

/ Josefiné mår som en prinsessa!


24 september

2008-09-24 @ 19:27:56
Idag har vi skapat ett eget mode jag ock alexandra. Blev riktigt nöjd fast visst brusade vi upp där ett tag. haha!
Sminkade, färgade, klippte och skapade en frisyr. Vi hade ett höstträd som inspiration :) Mycket roligt.

Idag har jag färgat min utväxt eftersom jag troligtvis ska sätta i löshår i morgon ;)
haha jag och min handledare har pratat om det ett bra tag men det har aldrig blivit av. nu hade hon köpt hår så om vi hinner sätter vi i det i morgon :) Hoppas det blir bra isf. vet inte riktigt om jag passar i långt hår men måste ju testa :) haha.

I helgen har MR en överrasking åt mig. super kul :D
jag känner verkligen hur bra jag mår nu och det är underbart i det vackra höstvädret :)


Skratt skratt :)


17 September!

2008-09-17 @ 20:11:34
Det har hänt en hel del sedan jag skrev här sist. vet inte riktigt vilken ände jag ska börja i.
Kan väl ta den här delen med Markus! som ni säkert förstår tog det slut där början av juli, tråkigt men sant! kan ju inte ljuga och säga att det inte finns känslor kvar för det gör det. men allting har stillat sig betydligt. En annan människa har kommit in i mitt liv oh fått mig att inse en massa saker. Markus kommer alltid att ha en unik plats inom mig men som vi båda sagt. Vi bor för långt ifrån varandra! det blir en massa onödiga bråk på så vis! Våran tid är inte inne!

En anna sak som hänt är att jag börjat umgås med Fiia igen - underbart härligt. Klokare och snällare människa får man leta efter! Hon förstår mig utan och innan och det känns väldigt bra!

Är inne i en period nu när jag vill att massa saker ska hända - som tur är gör det de också! åker till london om en månad. Resan vi planerat och längtat efter i tre år :) Trodde aldrig att vi skulle komma så här långt. har bokat flyg och hotell.

Stockholm :)

2008-09-17 @ 19:29:31
Har tillbringat en hel del tid i stockholm nu i somras :) Kommer även fortsätta med det! haha
Här kommer lite bilder när ja och Mysan flummar, när vi var på allsång på skansen
 och på stureplan 080808 ;P






Paris

2008-09-17 @ 19:12:00
Jag och Mr åkte till paris för några veckor sedan. Så sjukt fint:) helt underbart! Det är verkligen en kärleksstad. haha.
Var även uppe i eiffeltornet, shit vad högt det var. vilken känsla! Trodde inte att jag var höjd rädd men när man var så långt upp och i ett torn som gungde gav mina ben en aning vika.  Var och kollade på Mona Lisas Tavla. alla japaner var där och man fick verkligen tr5änga sig för att komma fram:)

.





Minnesvärd resa <3

Varberg i somras

2008-09-17 @ 18:51:52