20 år :)

2008-04-23 @ 17:07:14
I går fyllde mackan 20 år :) GRATTIS GRATTIS GRATTIS. hade skickat hem blommor till honom som han inte har sett än, som tur är åker han hem idag och får kolla på dem innan de vissnar totalt.

jag har varit så duktigt samt kreaktiv och köpt hela 20 paket åt mackan bara för att han fyller 20 år:) thihhi. Vilken snäll flickvän jag är. Vissa saker är bara ploj men 8-9 stycken är riktigt riktigt bra :) Hoppas han blir glad på fredag eftersom det är då han får dessa paket :)

LOVE

Skolan!

2008-04-23 @ 16:55:53
Idag har vi haft egen hårvård :) Härligt värre fast ett himla bestyr. har blivit riktigt blond nu, känns lite ovant men helt okej ;P hahaha. På fredag väntar ett stort engelska prov som jag knappt kan någonting om :S Usch och fy på mig :) hahaha. Längtar inte dit iaf, eller på kvällen längtar jag eftersom då får jag träffa mackan!

Du får ta och skärpa dig nu mister Markus - jag vill inte tjata och dessutom orkar jag inte!

helgen!

2008-04-23 @ 16:51:18
Började med att jag satt och pluggade hela fredagen, tråkigt men sant. Känns ju så där att plugga en fredag men måste man så måste man. På lördagsförmiddag gick jag och fikade med Jossan, mycket trevligt. Låg även på hennes gräsmatta och solade + spelad lite kort:)
 
På kvällen åkte jag ner till eksjö för att kolla runt lite bland allt folk. Som tur var kom Sandra och Moa och busade med mig. Kände mig jätte dum emot mamma, körde hem henne och sedan åkte jag ner till Moa, Sandra, Freddan, Fidde och Niklas i Jönköping. Lämnade mamma ensam en lördags kväll. men men!
Visst hade vi trevligt, härligt figurer det där :)

I söndags gick jag upp tidigt för att sätta mig i bilen ner till Eksjö igen :) Det var inte dåligt med folk där nere och shit vad varmt det var - härligt.! hade en mycket trevlig dag tillsammans med flickorna. Moa slår allt, vilken fegis hon kan vara ibland alltså. hahaha! Men ni två är ändå underbara :) Love<3

Det gick bra för Rickard och det är jag glad över. Äntligen lyckades han efter allt elände med den där idioten "Mek-Markus" Han blev 6a i första heatet och 3a i andra :) bra bra. han ligger nu 5a i Sm :)
Får göra lite reklam för honom: www.rickardsandberg.se

VÅÅÅÅÅR :)

2008-04-18 @ 13:12:12
Det är helt underbart fint ute nu, sol sol sol - blir toppen glad <3
Våren har verkligen kommit. satt och räknade ner alla dagar idag också, bara 33 dagar kvar :)
JIPPPIE sen är det lov, mitt allra sista sommarlov, sen blir det andra bullar..

Ska ha min första spanska lektion om ½ timme, känns ju så där.
Är absoult inte pepp på spanska, usch fy och blääää.
men men bara att inte ge upp.
Snart är det slut.

Jag fjällar på hela min kropp nu, till och med magen,
usch vad fult det är. fast jag smörjer mig hela hela tiden så hjälper det inte, tyvärrr.
Vill ju inte förlora all min färg, men men inget att göra åt.


Markus sötnos, sitter här och tänker på dig nu, saknar dig kalas mycket <3
Kom hit och gulla lite med mig, då skulle jag bli ännu mer glad, thihihi ;)
Älskar dig min söttuss
kärlek

Första dagen i skolan.

2008-04-16 @ 13:46:11
Känns ju lite så där halvt bra att vara tillbaka i skolan igen. Får panik över alla ämnen jag ligger efter i. Vill lova att jag tänker plugga plugga plugga idag. Är redan hemma och klockan är inte ens två så det blir toppen bra ;)

Vi satt och pratade om skolavslutningen idag, det är inte alls lång tid kvar, inte ens 8 veckor :) Längtar redan.
V.18 är vi lediga onsdag, torsdag och fredag och V.23 är vi lediga torsdag, fredag. skönt med ett stort S ;)

Saknar mackan redan fast vi träffades i måndags, haha hel knasigt.
Kommer bli två jobbiga veckor nu framöver utan
 honom men sen får vi träffas och pussas igen, thihi ;)
Du är min högra hand älskling <3 !

Älskar dig världens finaste pojkvän, min pojkvän <3

Kärlek <3

2008-04-15 @ 20:49:54

Tillsammans med dig känns allting underbart <3
Kärlek på mycket hög nivå.
Att älska dig är det bästa jag någonsin gjort!



Markus - Du och jag <3
image138

Thailand <3

2008-04-15 @ 20:35:40
Nu är jag hemma ifrån thailand igen, kom hem igår morse runt halv åtta tiden. Shit vad vi sov på planet hem, haha gick super fort :) har verkligen haft det bra där nere, vädret har varit kanon och alla äventyr :) Visst har mackan och jag tjaffsat men men ibland blir det bara så. Ändå har vi haft det fantastiskt.

Vi har badat i vattenfall, klappat apor, ridit på elefanter, lekt med tigerungar, kollat på krokodiler, åkt kabinbana och fyrhjuling, varit upp i bergen och sett på utsikten över ön, varit på ett stort akvarium och kollat massor med fiskar,. kollat på deras stora guldiga budda, åkt rolig banan båt, varit ute i  deras vänster trafik och kört moppe, upplevt thailänskat ny år där de kastar vatten på än, varit ute på havet och padlat kayjak samt snorklat  men även solat solat solat :)
 En dag var vi på en ord farm. Höll verkligen på att skita ner mig när killen där tog upp en kobra typ en meter ifrån mitt ansikte, shit vad rädd jag blev. Flög upp ur stolen och sprang helt skrikande där ifrån. hahahah!

Vilekn fantastisk ö med snälla människor, billigt vill jag lova att det var också :) Sista dagen åkte vi till bangkok och handlade handlade handlade :) jag fick 4 par jeans, 4 par skor, 1 klocka och ett bälte för mindre än 1000kr :) kan ni fatta att jag mådde bra, hahah. Fanns massor med saker att handla på koh samui också i och för sig:)




haha passade på att försöka plugga också, men det gick ju inte alls bra :)
Somnade på två röda och vem var inte där med kameran om inte markus, hahah


Mackans pappa fyllde 50 år där nere :) GRATTIS GRATTIS GRATTIS





En helt underbar resa och ett helt otroligt land, dit vill jag åka flera gånger :)