tralallalaaa.

2008-05-17 @ 19:18:16
Sov hos lovisa i torsdags natt. kändes jätte bra att jag kunde få prata med dig om allt gumman :) tack tack tack. Skönt att bara ha en slappar dag utan att behöva plugga :) myspys.

 

Vi hade bara en teater vi skulle gå och kolla på i fredags, slapp dag :) var på stan och fyndade. Köpte en jätte fin jacka och en gul kort kofta typ (bilder kommer). Jackan fick jag för 700kr billgare :) stort fynd. haha. Sen åkte Lollo och livisa med mig hem för att hämta våran pimp bil. Vi åt lite mat och myste mest..  Sen drog vi upp till Alex för att sedan äta efterrätt och gå på bio! Vi såg på "what happens in vegas" världens lätt bästa film. så himla rolig och bra, kärleksfull på hög nivå.

När vi skulle skjutsa hem alex från bion krånglade bilen och en lampa började lysa. vi snabbt in på en bensinmack och försökte fixa. samtidigt som vi alla fyra försökte fylla på olja ös regnade det och vi blev verkligen genom blöta. men vi klarade det och allt blev bra : hahaha. Vilken kväll. så himla roligt. tack flickor <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback